Buikmassage

Nieuwe cursussen

Buikmassage – 1 dag 

In de westerse massagetechnieken is buikmassage uitzonderlijk, in het oosten zeggen ze juist als je de buik niet gemasseerd is, heb je geen massage ontvangen.

. De een vind het heel fijn als je de buik meeneemt in je massage, de ander gaat bijna rillen. Veel mensen vinden de buik heel intiem Dat klopt wel, in je buik liggen nagenoeg alle organen. Ieder orgaan staat voor een emotie. Denk maar aan de Oudhollandse spreekwoorden zoals bijvoorbeeld een steen op je maag, in je broek plassen van angst, of iets op je lever hebben. Door zachtjes aanraken komen de organen een beetje tot rust en vaak dan ook je gemoedstoestand.

Tijdens deze dag leer je verschillende grepen uit verschillende technieken die de buik ontspant en dus ook de organen. Er wordt zowel energetisch, maar ook op spierniveau gewerkt. The best of both.

De buikmassage is in elke techniek toe te passen, een echte aanvulling op jouw bijzondere massage.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze 1 daagse cursus:

Tijdens deze cursus leer je allerlei verschillende buikmassage technieken. een voor opleiding is niet nodig, wel fijn als je al gewend bent om te masseren.

Cursus: Buikmassage

Datum: Klik hier voor datum

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM  Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 130,- * voor hele dag (excl. lunch), wel koffie, thee en hand-out

Trainer: Marian Huisman, CRKBO & KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: max. 8 personen

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Buikmassage

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam