Cosmetisch bindweefsel

Cursus - Cosmetisch bindweefsel

Cosmetische Bindweefsel Massage

Cosmetische Bindweefsel Massage, maar met een medische uitleg zodat jij je klanten kunt vertellen waarom hun huid steviger wordt, de acne verdwijnt, huidplooien met 70% verminderen en cellulites die nagenoeg verdwijnt.

Het lichaam kent verschillende soorten bindweefsel en die verbinden het hele lichaam met elkaar. In het Engels heet het dan ook ‘connective tissue’. Het bindweefsel is de geleide laag van ons zenuwstelsel. Wanneer deze laag verhard is, werkt hij minder goed. Door de onderste huidlaag, het bindweefsel, letterlijk los te scheuren ontstaat er weer ruimte.

De functies van het zenuwstelsel zullen verbeteren, zoals een betere voeding van de huid. Als de huid zich gaat herstellen van de bindweefseltechniek, komt de aanmaak van nieuwe cellen met fibroblasten en collagenen op gang. Dit verzacht littekens, vult fijne lijntjes en rimpels op en verstevigt de huid.

Tijdens de cursus leer je de medische grepen van deze techniek op een cosmetische maner in te zetten. Gevolg is een mooiere stralende huid. Hele praktische dagen, er wordt veel geoefend.

Ook wordt er aandacht besteed hoe je cellulite behandelt met bindweefselmassage, het enige wat echt werkt tegen de sinaasappelhuid.  Hoe je een behandeling opbouwt waar de hulpvraag van je cliënt centraal staat. Wat je kunt doen aan littekens en wat dit voor positieve gevolgen heeft. je zult verbaast zijn van de effecten en resultaten die je met deze massagetechniek gaat behalen, maar ook met cupping. Ook dat wordt behandeld.

Voor wie is de cursus Cosmetische Bindweefsel Massage bedoeld?

Deze cursus geef ik ook aan huidtherapeuten als bijscholing (Bergman/Bleij Clinics, de Huidkliniek, ) en schoonheidsspecialistes. Masseurs zijn natuurlijk ook van harte welkom, een heerlijke aanvulling voor jouw massage.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze cursus:

Tijdens de eerste dag cosmetisch bindweefsel leer je alle grepen op de rug. Hoe je de grepen kunt inzetten en wanneer. De tweede dag gaan we op het gelaat aan het werk, littekens behandelen, cellulitis aanpakken en cuppen.

Cosmetische bindweefselmassage (CBWM)

Datum: Klik hier voor datum

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM  Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 265,- * voor 2 dagen  (excl. lunch), wel koffie en thee, hand-out en filmpje

Trainer:
Marian Huisman – CRKBO & KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: Max. 8 cursisten

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Cursus – Cosmetische Bindweefsel

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam