Dry Needling

Dry Needling

Dry Needling cursus – 2 dagen

Speciaal voor massagetherapeuten en sportmasseurs.

In deze 2-daagse cursus dry needling komen alleen oppervlakkige spieren aanbod. Je leert deze prikken op de triggerpoints. Dit bespaart je kracht en vooral je duimen.

Met een acupunctuurnaaldje prik je in het te behandelen triggerpoint(s), zodat er een twitch veroorzaakt wordt. Daarna treedt het zelf herstellend vermogen van het lichaam in werking.

In de cursus wordt je geleerd te prikken op oppervlakkige spieren, zoals Gastrocnemius, Quadratus vastus medialis, Rectus femoris, Vastus lateralis, Gluteus minimus, Gluteus medius, Hamstrings, Brachioradialis, Extensor digitorum, Trapezius descendens, Infraspinatus en Pectoralis major.

Tijdens de cursus staat materiaal ter beschikking (handschoenen, alcohol, naaldjes, container) en je krijgt een doos Seirin naalden mee om te oefenen. Ook bij deze cursus hoort een certificaat en een hand-out.

Voor deze cursus is het belangrijk dat je voldoende anatomische, fysiologische en pathologische kennis hebt, minimaal op MBO niveau. Vanzelfsprekend is het dat je een spier kunt voelen, zo ook een triggerpoint.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze cursus – Dry Needling

Tijdens deze 2 cursusdagen leer je om triggerpoints van de oppervlakkige spieren te prikken.

Cursus: Dry Needling

Datum: Klik hier voor datum

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM  Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 375,-* incl. koffie en thee, doosje naalden, hand-out. (excl. lunch)

Trainer: Marian Huisman, CRKBO & KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: Maximaal 6 cursisten

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Cursus – Dry Needling

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam