Hoofdpijnmassage

Hoofdpijnmassage

Hoofdpijn massage – 1 dag 

Hoofdpijn klachten aanpakken en verlichten? Dan is deze cursus iets voor jou.

Veel mensen in Nederland hebben regelmatig last van hoofdpijn, zo’n 3,5 miljoen mensen. Kortom: hoofdpijn is een serieus probleem dat je sociale en werkzame leven enorm kan beïnvloeden.

De cursus hoofdpijnmassage leert je over de verschillende soorten hoofdpijn die er zijn. Migraine is de meest bekende en de meest gebruikte. Gelukkig heeft niet iedereen las van migraine, wat niet wil zeggen dat het geen erge hoofdpijn is. Vaak kun je de oorzaak niet wegnemen maar wel de symptomen. Vaak kun je ook de tijd tussen hoofdpijn verlengen. Dat is, zeker bij acute en hevige hoofdpijn, een welkome verlichting. Je leert zowel een massage voor het achterhoofd als in het gezicht.

Door verschillende technieken te combineren, zachte maar ook vrij stevige, ontstaat een massage die veel problemen aanpakt. Echter zonder hoofdpijn is deze massage ook fijn om te ondergaan, je bereikt al heel vlug ontspanning dan. Al met al een hele praktische dag toepasbaar in al jouw massages.

Voor wie is deze cursus?

Voor jou als masseur is dit een extra tool. Zeker bij cliënten met regelmatige hoofdpijnklachten.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze cursus – Hoofdpijn massage

Tijdens deze cursusdag leer je diverse technieken om de verschillende soorten hoofdpijn aan te pakken, natuurlijk vertel ik je over de verschillende hoofdpijnen, wat je client eventueel zelf kan doen.

Cursus: Hoofdpijn massage

Datum: Klik hier voor datum

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM   Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 130,-* incl. koffie en thee, hand-out en filmpje. (excl. lunch)

Trainer: Marian Huisman, CRKBO & KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: Maximaal 8 cursisten

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Cursus – Hoofdpijnmassage

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam