Lomi Hapai

Lomi Hapai

Lomi Hapai – 1 dag

Lomi Hapai is een lomi voor zwangeren, echter ook als je niet zwanger bent is het een heerlijke massage om te ondergaan (in het bijzonder als vlak liggen moeilijk is).

In vroegere tijden op de eilanden van Hawaii gebruikten de vroedvrouwen en Doela’s onder andere deze manier van masseren bij zwangeren en tijdens de bevalling.

In de ontspanning wordt bij deze vloeiende massage nadruk gelegd op de schouders. Spanning zet zich vlug vast op de schouders (een kindje krijgen is tenslotte héél spannend).

Aan de benen en voeten wordt veel aandacht besteed, vaak wordt vocht vastgehouden tijdens de zwangerschap. De massage werkt drainerend.

De onderrug krijgt het letterlijk steeds zwaarder naarmate de zwangerschap vordert. Met zachte strokes, vloeiende bewegingen houdt je de (onder)rug soepel.

Ik vind deze massage altijd heel bijzonder om te mogen geven, je masseert moeder en haar kindje. Soms wiegt het kindje mee met jouw bewegingen, dit zijn cadeautjes die zeldzaam zijn.

Voor wie is deze massage?

Voor de professionele masseur is het een waardevolle aanvulling. Deze massage is te doen zonder speciale zwangerschapskussens.

Voor Doela’s is deze manier van masseren een toegevoegde waarde, ook tijdens de bevalling.

Echter ook voor aanstaande papa’s, mama’s, oma’s, tantes, vriendinnen is deze cursusdag geschikt.

Massage ervaring is geen vereiste, enthousiasme wel.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over Lomi Hapai

Lomi Hapai is een Lomi Lomi speciaal voor zwangeren, maar ook voor niet zwangeren is het een heerlijke massage in zijligging, zeker bij rugpijn klachten.

Cursus: Lomi Hapai

Datum: Klik hier voor datum

Duur: één dag

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM   Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 140,- * (excl. lunch, wel koffie en thee, hand-out en filmpje)

Trainer: Marian Huisman, CRKBO en KTNO geaccrediteerd docent. Voor Lomi Lomi opgeleid in Nederland, Engeland, Florida, Hawaii, en Ierland)

Groepsgrootte: max. 6 personen

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Lomi Hapai Cursus

Een bijzondere zwangerschapsmassage uit Hawaii.

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam