Lomi Lomi Studiereis Spanje

Lomi Lomi Studiereis Spanje

Studiereis Lomi Lomi – Zuid Spanje

Van 23 t/m 28 mei 2019 organiseer ik een 6 daagse lomi lomi reis naar Zuid Spanje te midden van de oeroude olijfbomen.

Op een plek te midden van de olijfgaarden worden we voorzien van heerlijke maaltijden. De hele dag staan drankjes voor je klaar, de zon schijnt.

Het wordt genieten. Er is een fijn zwembad. Kun jij je de massagetafels al langs het zwembad voorstellen, of nog beter…tussen de olijfbomen? In de buitenlucht masseren en gemasseerd worden is een bijzonder fijne ervaring.

Voor elke dag is er een programma wat begint met yoga, een wandeling, ademhalingsoefeningen of flyingdance.

Je leert de 4 handen lomi lomi,  we gaan chanten, lomi in het water ga je ervaren, de kahi loa  en upi huli worden toegevoegd aan je lomi vaardigheden. Vanzelfsprekend gaat er geen dag voorbij zonder storytelling, culturele verhalen, wijsheden van de kahuna’s, persoonlijke (reis)verhalen. Deze verdieping is op temple-style lomilomi gebaseerd.

En natuurlijk gaan we uitstapjes in de omgeving maken, we gaan een reinigingsritueel bij de watervallen doen, een echte Spaanse avond en nog wat andere  verrassingen.

Het arrangement is VOL pension, lessen, vervoer tijdens de uitstapjes, story telling, zon en doordrenkt met genieten.

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Informatie over deze Studiereis Lomi Lomi Spanje

Een van onze gastheren is ook bekend en besmet met Lomilomi. We verblijven in zijn B&B Villa Vidal wat ligt in Venta Valero, provincie Cordoba. Je vliegt op Malaga.

De boerderij is tot 15 jaar geleden een agrarische bedrijf geweest. Inmiddels helemaal verbouwd en voorzien van alle moderne gemakken en een prachtige tuin met diverse terrassen, en een zwembad.

Meer informatie over de locatie vind je op http://villavital.eu/nl/villa-vital/

Exclusief is de vlucht en je transfer naar Villa Vidal. Daar wil ik je wel bij helpen om het te regelen. Transavia vliegt vanaf Rotterdam bijna iedere dag naar Malaga. Als je een beetje op tijd boekt kun je voor ong € 100 – 120,- retour vliegen.

Studiereis: Lomi Lomi cursus in Spanje

Datum: 23 t/m 28 mei 2019 (VOL)
Duur: 6 daagse studiereis

Locatie: Zuid Spanje – Venta Valero, provincie Cordoba

Kosten: € 875,-*  voor 6 dagen vol pension

Trainer: Marian Huisman, CRKBO en KTNO geaccrediteerd docent. Voor Lomi Lomi opgeleid in Nederland, Engeland, Ierland, Florida, Hawaii)

Groepsgrootte:  Max. 6 personen

Als je je inschrijft krijg je een deel factuur van € 175,-.  In april komt de tweede factuur met het restbedrag van € 700,-

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Studiereis Lomi Lomi Spanje

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam