Lomi Lomi

Cursus - Lomi Lomi

Lomi Lomi – 5 dagen

De Lomi Lomi is een zeer oude traditie uit Hawaii op het gebied van healing. Niet alleen de massage maar ook ademhaling, voeding en hoe je in de wereld staat, vormen een onderdeel van de behandeling. In de jaren ’70 introduceerde Kahu Abraham Kauai een nieuwe variant op deze vorm van healing, zoals we deze nu vooral kennen: massage met de Flying Dance stap, Temple Style.

Met lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam, voornamelijk door het gebruik van de onderarmen, worden de weke delen van het lichaam gemasseerd. De lange, trage bewegingen zorgen ervoor dat de ontvanger wegzakt in een toestand van diepe ontspanning. Dit maakt de behandeling zo’n bijzondere ervaring.

LomiLomi is niet een onderarm massage, je gebruikt je onderarmen. Bij de Lomi hebben bewegingen een betekenis, je gaat voelen waar het lichaam aangedaan is, je verbindt het hele lichaam, je gebruikt de elementen en de kennis van Aumakua.  Dit maakt dat deze massage veel verder gaat dan een onderarm massage.

In deze 5 dagen  (in 1 volledige week) leer je de uitgebreide basis behandeling (incl. voor- en achterkant en understrokes). Je bent in staat je cliënten een volledige massage geven die ze nooit meer zullen vergeten.

Trainer Marian Huisman heeft zich Lomi Lomi tot in detail eigen gemaakt, ervaren en bestudeerd in Hawaii, Florida, Engeland, Ierland en Nederland (bij Amira Segal, Aunty Mayri, Kumu Gloria Coppolla, Kumu Leialoha Caroll, kumu Kalulimohu Kaleiohi, Carrie Rowell, Tamara Stephans en Louise Kleu McEvoy, Wayne Kealohi Powel).

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze 5 daagse cursus 

In deze 5 dagen cursus (in 1 volledige week) leer je de basis (incl. voor en achterkant en understrokes) van de Lomi Lomi. Tevens leer je over oude gewoontes, gebruiken,  vertel ik je over rituelen en de filosofie van de kahuna’s uit Hawaii. Je kunt na het volgen van deze cursus een volledige massage geven die je klanten nooit zullen vergeten.

Cursus: Lomi Lomi – 5 dagen

Datum: Klik hier voor datum

Duur: 5 dagen in 1 week

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur (per dag)

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM  Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 545,- * voor 5 dagen (excl. lunch, wel koffie, thee en filmpjes )**

Trainer: Marian Huisman, CRKBO en KTNO geaccrediteerd docent. Voor Lomi Lomi opgeleid in Nederland, Engeland, Florida, Ierland en Hawaii)

Groepsgrootte: max. 8 personen

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Lomi Lomi cursus (basis) 5 daagse

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam