Methode Dorn

Cursus - Methode Dorn

Methode Dorn & massage volgens Breuss 

Problemen oplossen die voortkomen uit scheefstand van het bekken of een wervelkolom die niet netjes recht loopt? Methode Dorn en massage volgens Breuss zijn DE oplossing.

Deze manier van behandelen is bedacht door de Duitser Dieter Dorn. Het is een manuele behandeling waarmee veel klachten, als gevolg van beenlengteverschil, kunnen worden aangepakt. Denk hierbij aan scheefstand van ruggenwervels of de nekwervels en dislocatie van gewrichten. Rugpijn en nekklachten verlichten of verdwijnen door deze specifieke aanpak op een zachte en ongevaarlijke manier. Doordat de manipulaties in beweging gebeuren met een milde druk kun je geen schade aanrichten, in het ergste geval werkt het niet.

Je zult verbaast zijn over de resultaten die je behaalt met deze relatief eenvoudige techniek. Je bent interactief met je cliënt bezig.

Tijdens deze cursusdag leer je onder andere om beenlengteverschillen op te heffen en wervels en gewrichten te corrigeren volgens de aanpak die Dieter Dorn ontwikkelde. Als je beenlengte verschil in stand houd blijven de klachten ook bestaan. Het is mogelijk dat door scheefstand in het spronggewricht hoofdpijn ontstaat. Daarnaast leer je een tussenwervelmassage te geven volgens Breuss.

Het was natuurkundige Rudolf Breuss zelf die vaststelde dat zijn tussenwervelschijfmassage zich heel goed laat combineren met de Dorn-therapie. Een hele zachte, ontspannende massage over de wervelkolom, heel zachtjes creëer je ruimte. Deze massage is zacht, traag en veel herhalingen daardoor ook goed inzetbaar bij ADHD, burn-out en slaapproblemen.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie – Methode Dorn & massage volgens Breuss

Tijdens deze cursus leer je beenlengte verschil opheffen, wervels en gewrichten te corrigeren volgens de Methode Dorn en massage volgens Breuss

Cursus: Methode Dorn & massage volgens Breuss

Datum: Klik hier voor datum –

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur

Locatie: de Lugt 14, 3043 CM  Rotterdam

Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 145,- * voor hele dag (excl. lunch, wel koffie, thee en hand-out)

Trainer: Marian Huisman, CRKBO & KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: max. 8 personen

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Methode Dorn Therapie volgens Breuss

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam