Lomi op de stoel

Cursus - Lomi Lomi

Lomi op de stoel – stoelmassage 1 dagdeel

Een hele dynamische stoelmassage die gebaseerd is op de Hawaiiaanse LomiLomi. Deze workshop is een leuke, speelse en mooie aanvulling voor degene die al stoelmassage geven.

Zonder ervaring is dit een goede workshop om mensen met hoofdpijn, zere schouders en/of rugpijn op een hele snelle manier verlichting te geven. Voor deze workshop heb je geen speciale massagestoel nodig, een stoel of kruk zonder armleuningen is perfect.

Je krijgt een syllabus met een basis massage, er wordt meer aandacht gegeven tijdens de workshop aan het gevoel voor wat voor jouw cliënt nodig is. Je gaat intuïtief te werk, met dynamische bewegingen en verrassende ervaringen.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over Lomi op de stoel

In deze dynamische workshop van een dagdeel leer je op een leuke, speelse en mooie manier een bijzondere stoelmassage geven. Het is een waardevolle aanvullingen/andere kijk als je al stoelmassage geeft.

Cursus: Lomi op de stoel

Datum: vrijdag 24 mei

Tijd: 11.00 uur tot ca. 14.00 uur

Locatie: de Lugt 14, Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Prijs: € 75,- * (incl. koffie en thee)

Trainer: Marian Huisman, CRKBO en KTNO geaccrediteerd docent. Voor Lomi Lomi opgeleid in Nederland, Engeland, Florida, Hawaii en Ierland)

Groepsgrootte: max. 8 personen

* Excl. B.T.W. (21%)

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

LomiLomi op de stoel -Stoelmassage

© Copyright - Website build by - De Digitale KlusjesMan - ddkm.nl | Rotterdam